Компанія «Юніверсал Моторз Груп» АТ «УкрАВТО» запрошує на "День відкритих дверей на "ЗАЗ" 28 серпня 2019

Компанія «Юніверсал Моторз Груп» АТ «УкрАВТО» - офіційний дистриб'ютор автобусної техніки вітчизняного виробництва ПрАТ «Запорізького автомобільного заводу» в Україні з метою популяризації та використання автобусів вітчизняного виробника на приміських та міських маршрутах запрошує Вас і Ваших колег відвідати і ознайомитися на власні очі з виробничими потужностями ПрАТ «ЗАЗ».

Компанія «Юніверсал Моторз Груп» (структурний підрозділ Корпорації УкрАВТО) - офіційний дистриб'ютор автобусної техніки ЗАЗ, що випускається на «Запорізькому автомобілебудівному заводі», з метою популяризації продукції українського виробника і презентації можливостей використання автобусів ЗАЗ на приміських та міських маршрутах, запрошує відвідати виробничі потужності заводу і ознайомитися з процесом створення автобусної техніки ЗАЗ. До уваги гостей будуть представлені існуючі моделі автобусів ЗАЗ I-VAN A07, ЗАЗ А10, а також новий автобус - ЗАЗ А08, проведено тест-драйв автобусів і презентація переваг даних моделей автобусів. Досить заповнити просту анкету або залишити контактні дані за телефоном 0 800 339 129 (тарифікація дзвінків в межах України безкоштовні), або надіслати лист на e-mail: umg@ukravto.ua.

На даний момент виробничі потужності «Запорізького автомобілебудівного заводу» задіяні у випуску автобусів малого і середнього класів:
1. Автобус ЗАЗ А07 (приміський, 25/38 місць, Євро-5), вартість якого наразі знижена і становить 1 300 000 грн. c ПДВ.
2. Автобус ЗАЗ А08 (приміський, 28/43 місць, Євро-5).
3. Автобус ЗАЗ А08 (шкільний, 30 місць, Євро-5).
4. Автобус ЗАЗ А10 (місто, 24/60 місць, Євро-5).

Для транспортних компаній-перевізників діють спеціальні умови співпраці по реалізації запасних частин ZAZ, I-VAN, TATA. Звертаємо Вашу увагу, що склад запчастин для автобусів налічує більше 50-ти тисяч позицій, тому відвантаження відбуваються в день замовлення, що істотно заощаджує час ремонтного простою українських перевізників.
Детальну інформацію про автобуси ЗАЗ ви можете знайти на сайті zaz.ua, а також за телефоном гарячої лінії 0-800-339-129.

Довідка

Дистриб'юторська компанія «Юніверсал Моторз Груп», яка входить до групи компаній корпорації УкрАВТО, є офіційним дистриб'ютором вантажних автомобілів TATA і автобусів ЗАЗ, і працює в сегменті вантажних автомобілів і пасажирських автобусів, здійснюючи продаж комерційної техніки, а також її повне сервісне обслуговування. Дилерські центри компанії знаходяться у всіх куточках України і пропонують повний спектр послуг з продажу, обслуговування і супроводу клієнтів.

Джерело інформації: http://www.bus-truck.com.ua/

При використанні інформації даного сайта, посилання на джерело обов'язкове.


2 приміських автобуси ZAZ A08 передано Роменській міській раді 3 лютого 2022

Офіційний дистриб’ютор автобусної техніки ZAZ, виробництва Запорізького Автомобілебудівного Заводу, компанія &l...

2 приміських автобуси ZAZ A08 передано «УКРГІДРОЕНЕРГО» 13 грудня 2021

Дилер Корпорації УкрАВТО - «Галичина-Авто», передала 2 автобуси приміської модифікації ZAZ A08, виробницт...

Передано ще 5 шкільних автобусів ZAZ A08 для громад Запорізької області 29 листопада 2021

Офіційний дистриб’ютор автобусної техніки ZAZ в Україні, компанія «Юніверсал Моторз Груп», яка вход...

 

slogan