Запорізький автомобілебудівний завод передав шкільні автобуси районам Запорізького регіону 11 серпня 2020

Запорізький автомобілебудівний завод передав шкільні автобуси районам Запорізького регіону

Найбільший автовиробник автомобільної техніки, Запорізький Автомобілебудівний Завод, в рамках виконання договірних зобов'язань, презентував і передав перші екземпляри автобусів моделі А-08, в модифікації "шкільний".

Оскільки українські школи гостро потребують надійної, комфортної, безпечної та доступної техніки для здійснення перевезень школярів, українське підприємство освоїло випуск автобусів, які відповідають усім стандартам. Автобуси, які отримали заводське маркування А-08 і модифіковані відповідно до вимог до подібного транспорту, змогли запропонувати найкраще поєднання технічних характеристик, поряд з ціновою пропозицією.

Тому, сьогодні на території Запорізького автомобілебудівного заводу відбулася церемонія презентації, в рамках якої в урочистій обстановці були вручені ключі від шкільних автобусів А-08 для кількох об'єднаних територіальних громад. Так, нові автобуси українського виробництва будуть возити школярів в Розівської, Новоуспенівське, Якимівської і Василівської територіальні громади.

Раніше, в лютому 2020 року Запорізькою облдержадміністрацією проводився тендер на закупівлю 30 шкільних автобусів для територіальних громад області. Згідно опубліковнной інформації за підсумками тендера, переможцем став Запорізький автомобілебудівний завод.

2 приміських автобуси ZAZ A08 передано Роменській міській раді 3 лютого 2022

Офіційний дистриб’ютор автобусної техніки ZAZ, виробництва Запорізького Автомобілебудівного Заводу, компанія &l...

2 приміських автобуси ZAZ A08 передано «УКРГІДРОЕНЕРГО» 13 грудня 2021

Дилер Корпорації УкрАВТО - «Галичина-Авто», передала 2 автобуси приміської модифікації ZAZ A08, виробницт...

Передано ще 5 шкільних автобусів ZAZ A08 для громад Запорізької області 29 листопада 2021

Офіційний дистриб’ютор автобусної техніки ZAZ в Україні, компанія «Юніверсал Моторз Груп», яка вход...

 

slogan